gvarigt förhållande. Dess

långvarigt förhållande. Dess

Steg 2) Kontrollera Elföretagets webbplats

· Är den presentabel och välskött?

· Lätt att hitta det du letar efter?

· Vänlig, hjälpsam och inte belamrad med hårdsäljande reklam?

· Hur många bra vittnesmål?

Om hemsidan checkar ut är det dags att intervjua elektrikern.

Steg 3) Intervju

När du pratar med elektrikern, var uppmärksam på hur du vill fråga dem alla. Men om du inte pratar med en rekommenderad elektriker och du planerar en ombyggnad, fråga bort.

· Erfarenhet av din typ av arbete

· År i verksamheten. De flesta företag som har funnits länge har lyckats hålla sina kunder nöjda. De har också samlat på sig mycket användbar erfarenhet och kompetens.

· Entreprenörens licensnummer

· Ansvarsförsäkring och Workers 

nacka elektriker

 Comp Insurance. Det är önskvärt att företaget har minst 1 miljon USD i ansvarsförsäkring för att skydda ditt hem om deras arbete skulle orsaka egendomsskador. Workers Comp tillhandahåller medicinsk vård för elektriker om de skulle skadas på ditt jobb. Återigen, detta skyddar dig från ansvar.

· Garantier. Vissa företag erbjuder livstidsgaranti på sitt arbete. Detta skulle i allmänhet inte inkludera de elektriska delarna som de installerar - det täcks av tillverkarens garanti. Däremot bör elektrikern ge dig minst flera års garanti på arbetskraft. En garanti upp till livet i ditt hem är bäst.

· Better Business Bureau (BBB) ​​betyg. Fråga efter det exakta företagsnamnet du ska leta efter och i vilken stad. Ibland kommer BBB att använda ett lite annorlunda namn, möjligen det formella juridiska namnet på företaget.

· Prissättning

· Webbplatsadress om du inte redan har det

· Namn och kontaktuppgifter för fem kunder

Anteckna allt detta, särskilt licensnumret. Om du bestämmer dig för att gå vidare, kanske du vill kolla lite av vad elektrikern har sagt. Om du bestämmer dig för att inte gå vidare behöver du inte gå vidare med denna elektriker. Men spara lapparna så att du senare kan påminna dig själv om vilka företag du redan har uteslutit.

Steg 4) Titta och lyssna

Medan du samlar in denna information, lyssna på vad som sägs men var också uppmärksam på hur elektrikern agerar och får dig att känna. Om du träffar elektrikern, håll ögonen öppna också.

· Gillar du elektrikern?

· Känner du dig bekväm och inte under press?

· inger elektrikern ditt förtroende?

· Verkar elektrikern och företagets anställda veta vad de gör?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *